Kuhinje

Kuhinje su naš primarni proizvod što samo po sebi zahtjeva kvalitetu, vizualni izgled odnosno dizajn, a prvenstveno funkcionalnost kuhinje po mjeri u vašem prostoru. Da bi postigli sve ove karatkeristike ponekad nam instalacije struje, vode, odvoda te cijevi za napu uvjetuju određene mjere te istodobno vizualni izgled kuhinje. Obzirom na želje naših klijenata kojima smo izradili kuhinje uvidjeli smo da uvijek postoji određena individualnost pa smo ih na taj način i podjelili u slijedeće skupine.

Rustikalne kuhinje

Obično se slažu uz ambijent kojeg krasi kamen, masivne grede što naravno nije uvjet. Takve kuhinje se naglašavaju na frontama (vratnice), raznim urezima i udubljenjima, te kombinacija patine u odnosu na boju fronte što možemo izraditi prema vašim zahtjevima, odnosno prilagođavajući se vašem ambijentu.

Moderne kuhinje

Izgled takvih kuhinja je pod utjecajem talijanskog dizajna koji se udomaćio na ovim prostorima uz neizbježne suvremene linije, ideje, dekore kao i najnovija tehnička rješenja, a sve u svrhu funkcionalnosti kuhinje. Današnje kuhinje se uklapaju u ambijent sa dnevnim boravkom, a na pojedinim mjestima ih dijeli poneki stol ili neki sitni detalj, što daje zaključak da se kuhinje više ne sakrivaju u malim prostorima nego su dio ambijenta u kojem provodimo veći dio vremena.

Moderne kuhinje smo podjelili na:

  • visoki sjaj
  • mat
  • ostale